Valors naturals de Menorca23/05/2022

És una eina orientada a divulgar els valors del patrimoni natural de l'illa amb el fi de promoure un ús públic i responsable al medi natural. El visualitzador es va desenvolupar en el marc d'un projecte LIFE+ del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular.

 
Transició energètica28/02/2021

Mapes referits a la transició del model energètic municipal com a punt clau per assolir els compromisos de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia. Mostren l’evolució de l’eficiència energètica, l’inventari i el potencial d’energies renovables (biomassa i fotovoltaica) i el paper de les agències comarcals d’energia.

 
Pla director urbanístic (PDU) de les Vies Blaves19/03/2020

El Pla director urbanístic (PDU) de les Vies Blaves és un projecte de recuperació de les lleres del riu Llobregat i els seus afluents Anoia i Cardener, per convertir-les en transitables, posant en valor la natura i el patrimoni de la zona.

 
Millora de la tramitació d'expedients municipals amb SITMUN01/01/2020

Aquesta aplicació SITMUN integra dades dels expedients municipals d'urbanisme i activitats i permet als tècnics agilitzar el procediment de tramitació de llicències gràcies a la potència de les dades geogràfiques.

 
Gestió d'infraestructures públiques01/04/2018

Una eina que permet la consulta de l'estat de les infraestructures i equipaments públics.
 

 
Actualització de les adreces municipals08/02/2017

El mòdul d'actualització d'adreces ajuda a l'ajuntament a elaborar, mantenir i difondre les adreces del municipi, tal com obliga la legislació (Reial Decret 2612/1996).

 
Directori de recursos turístics de Menorca10/05/2012

Aquest visualitzador SITMUN és una porta oberta als recursos turístics de Menorca. Un índex georeferenciat de tot allò que pot permetre al visitant conéixer els valors de l'illa.

 
Xarxa europea SITMUN