La xarxa europea SITMUN

La xarxa SITMUN s’encarrega de donar continuïtat al projecte per tal que evolucioni a mesura que ho fa la tecnologia i la normativa. Però sobretot la xarxa SITMUN és un espai de treball i col·laboració entre entitats, universitat i administracions públiques en tot allò relacionat amb la gestió de les dades geogràfiques.

Fomar part de la xarxa és molt més que participar en un projecte de desenvolupament tecnològic. És formar part d'un equip de persones compromeses amb la millora  i l'exelència en la gestió de les dades geogràfiques.
 

 
Entitats que formen la xarxa europea SITMUN
alt textalt textalt text

alt textalt textalt text
alt textalt textalt text
alt textalt text

 

Suma't a la xarxa SITMUN!

La xarxa SITMUN és oberta. Només cal signar el document d’adhesió a la xarxa. Al protocol de la xarxa s’especifiquen amb més detall els objectius i funcionament. Si en vols més informació també et pots posar en contacte amb nosaltres aquí (formulari de contacte).

Suma't a la xarxa, participa del projecte, col·labora en els desenvolupament i  aprofita tots els avantatges de formar-ne part!


Sol·licitud d'adhesió a la xarxa SITMUNSol·licitud d'adhesió a la xarxa SITMUNProtocol d'adhesió a la xarxa SITMUNProtocol d'adhesió a la xarxa SITMUN
Història del projecte SITMUN
El proyecto SITMUN nace en 2003 en el marco de un proyecto INTERREG III-B SUDOE (enlace http://www.interreg-sudoe.org/castellano/index.asp) con el objetivo inicial de desarrollar instrumentos de apoyo en la gestión territorial de los municipios. En 2005 se puso en producción la primera versión de SITMUN en diferentes administraciones (Diputación de Barcelona, Consejo de Mallorca, Consejo de Menorca, Consorcio informática local de Mallorca, Gobierno de Cantabria). En 2010 las administraciones de la red se coordinaron para desarrollar una nueva versión del SITMUN que está en funcionamiento hasta el día de hoy dando servicio a más de 628 municipios y con más de 1200 usuarios.

En estos momentos, la red SITMUN está desarrollando la tercera versión de SITMUN, con una filosofía completamente abierta. Puedes consultar el estado y participar en el proyecto a través del repositorio GITHUB de SITMUN.
 
 
Xarxa europea SITMUN